Læsetid: 4 min.

Her er fire detaljer fra VM 2018, vi måske kommer til at huske

Gerard Depardieu, Guds finger, en entreprenør fra Bogota, et kontor ved ringvejen
Diego Maradona tiltrak sig en del opmærksomhed på stadion til Argentinas kampe ved VM i fodbold. Her til puljekampen mod Nigeria.

Diego Maradona tiltrak sig en del opmærksomhed på stadion til Argentinas kampe ved VM i fodbold. Her til puljekampen mod Nigeria.

AA/ABACA

12. juli 2018

Overvægt i Mordovija

Peruanerne var overalt. Et rygte gik, at en fan fra Peru havde taget 25 kilo på i løbet af tre måneder for at komme i betragtning til et af de sæder på stadion, der var forbeholdt overvægtige tilskuere. Alt andet var udsolgt. En landsmand, forlød det, var cyklet til Rusland fra Italien. Troede han, at han var i mål, eller var han forberedt på, at værtsnationen strækker sig over 11 tidszoner? Andre havde sagt deres job op, solgt deres biler eller huse for at kunne tage turen til landets første VM-slutrunde siden 1982. I alt havde 43.583 peruanere sikret sig billetter til holdets tre gruppekampe, men flere rapporter meldte om dobbelt så mange gæster, herunder flere tusinde eksilperuanere, i Rusland.

Peru spillede hæsblæsende fodbold, men manglede held og kynisme. Mod Danmark vandt sydamerikanerne dog på tilskuerpladserne – med 10.000 mod 645. Kampen blev spillet i Saransk, hovedstaden i republikken Mordovija, som stillede med både et nyt stadion og en ny lufthavn til lejligheden. Den sidste asfalt blev tromlet på plads på kampdagen.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu