Læsetid: 7 min.

Hør podcasts om arbejde og land blødt efter ferien

Spørgsmål om arbejde lader til at være en uudnyttet niche på det danske podcastmarked. Her findes en del podcasts om iværksætteri og produktivitet, men ingen om arbejdsliv i bred forstand. Det er anderledes i USA, hvor flere og flere podcasts prøver at hjælpe deres lyttere til et bedre arbejdsliv. Her er tre af dem – og et par, der bare handler om faglig stolthed
21. juli 2018

Slap lidt af

Med tre afsnit ude befinder podcasten Better Life Lab sig stadig i sin spæde ungdom, men der tegner sig allerede en linje: Det handler om at have travlt. Ikke bare en enkelt tilspidset dag, inden roen sænker sig igen, men om at leve med følelsen af at have travlt og nok i virkeligheden være bagud stort set hele tiden.

Podcastens noble ærinde er med dens egne ord at formidle kunsten – og videnskaben bag – at leve et helt og sundt liv og præsenterer altså det fortravlede arbejdsliv som den største trussel imod sådan et. Første afsnit advarer allerede i titlen om, at ens arbejde kan være ved at slå en ihjel.

Næste afsnit er mindre dramatisk og handler om, hvordan man kan blive forfremmet, selvom man holder fri om sommeren – løsningen på et amerikansk, meget uskandinavisk problem.    

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu