Læsetid: 4 min.

Veloplagt Justin Timberlake lod den gode lejrbålsstemning dække over mudret lyd i Royal Arena

Der skulle mere end voldsomt sumpede lydforhold til at ødelægge Justin Timberlakes virtuelle open-air-koncert i Royal Arena i København. Popidolets nye, sprøde countryballader ulmede side om side med 00’ernes ikoniske pophits omkring lejrbålet i skoven. Og sangeren lod sig selv flamme op af humor, nærvær og overskud
 

Som aftenens vært mindede Timberlake mest om en motionsløber, der bare har det for fedt med at tonse rundt i naturen til sin egen musik, og som ikke er for fanatisk til en gang imellem lige at stoppe op for at nyde omgivelserne. Fotoet her er fra Timberlakes koncert i Norge under hans ’The Man Of The Woods Tour’

 

Som aftenens vært mindede Timberlake mest om en motionsløber, der bare har det for fedt med at tonse rundt i naturen til sin egen musik, og som ikke er for fanatisk til en gang imellem lige at stoppe op for at nyde omgivelserne. Fotoet her er fra Timberlakes koncert i Norge under hans ’The Man Of The Woods Tour’

Ørn Borgen/Scanpix

5. august 2018

Hvis der kun måtte vælges én, ville Justin Timberlake nok være musikverdenens mest sikre bud på en Man Of The 00’s. I dette årtusinds spæde start sprang han ud af boybandet N*SYNC, for at forfølge den solokarriere, der har gjort ham til et af verdens største popidoler. Men da han tidligere i år udgav sit femte album, Man of the Woods, vakte det for første gang nærmest kun skuffelse.

Med denne tunge kævle i kufferten er Timberlake så taget på en stort anlagt turné, opkaldt efter albummet. Og lørdag aften ramte showet Royal Arena i København.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu