Læsetid: 4 min.

Veloplagt Justin Timberlake lod den gode lejrbålsstemning dække over mudret lyd i Royal Arena

Der skulle mere end voldsomt sumpede lydforhold til at ødelægge Justin Timberlakes virtuelle open-air-koncert i Royal Arena i København. Popidolets nye, sprøde countryballader ulmede side om side med 00’ernes ikoniske pophits omkring lejrbålet i skoven. Og sangeren lod sig selv flamme op af humor, nærvær og overskud
 

Som aftenens vært mindede Timberlake mest om en motionsløber, der bare har det for fedt med at tonse rundt i naturen til sin egen musik, og som ikke er for fanatisk til en gang imellem lige at stoppe op for at nyde omgivelserne. Fotoet her er fra Timberlakes koncert i Norge under hans ’The Man Of The Woods Tour’

 

Som aftenens vært mindede Timberlake mest om en motionsløber, der bare har det for fedt med at tonse rundt i naturen til sin egen musik, og som ikke er for fanatisk til en gang imellem lige at stoppe op for at nyde omgivelserne. Fotoet her er fra Timberlakes koncert i Norge under hans ’The Man Of The Woods Tour’

Ørn Borgen/Scanpix

5. august 2018

Hvis der kun måtte vælges én, ville Justin Timberlake nok være musikverdenens mest sikre bud på en Man Of The 00’s. I dette årtusinds spæde start sprang han ud af boybandet N*SYNC, for at forfølge den solokarriere, der har gjort ham til et af verdens største popidoler. Men da han tidligere i år udgav sit femte album, Man of the Woods, vakte det for første gang nærmest kun skuffelse.

Med denne tunge kævle i kufferten er Timberlake så taget på en stort anlagt turné, opkaldt efter albummet. Og lørdag aften ramte showet Royal Arena i København.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu