Læsetid: 4 min.

T for Tsunami – Rapperen Lushlife har skrevet en ny ABC for ordnørdebørn

»Børn elsker virkelig store, uhåndterlige ord,« siger Raj Halder aka Lushlife. Og så er årets dårligste sexscene kåret, og vinderen er: »Blændende åndeløst rystende overvældende eksploderende hvidt Gud jeg spermer inde i hende min pik dunker vi er begge stønnende øjne hjerter sjæle kroppe enhed«
»Børn elsker virkelig store, uhåndterlige ord,« siger Raj Halder aka Lushlife. Og så er årets dårligste sexscene kåret, og vinderen er: »Blændende åndeløst rystende overvældende eksploderende hvidt Gud jeg spermer inde i hende min pik dunker vi er begge stønnende øjne hjerter sjæle kroppe enhed«
7. december 2018

Velkommen til Bogkortet, et fast format i Information.

Hver uge vil forfatter Peter Adolphsen bringe dig bognyheder og litterær sladder fra det store udland, faglitteratur såvel som skønlitteratur.

USA

ORDNØRDEBØRN

Alfabetbogen for børn er en mildest talt traderet genre. På dansk er Halfdans ABC den mest kendte, men der findes hobevis af andre bøger, der med varierende grad af originalitet følger grundmodellen. Ligeledes på cirka alle andre sprog.

Nu er så en engelsksproget bog, der gentænker fænomenet på en ny måde, blevet en uventet bestseller. Foreløbig er den kravlet op på en ottendeplads på The New York Times’ bestsellerliste. Bogen er skrevet af Raj Halder (også kendt under sit rapper-alias Lushlife) og har titlen: P is Pterodactyl.

Det simple koncept er stumme startbogstaver. T er for Tsunami og sådan er det hele vejen igennem. Halder udtaler til The Guardian: »Børn elsker virkelig store, uhåndterlige ord (…) Bogen bringer ordnørden frem i os alle!«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu