Læsetid: 4 min.

»Jeg synes, det stærkeste er, når man prøver på ikke at græde. Det er Trine Dyrholm virkelig god til«

Når tårerne virkelig skal trille, dykker skuespillerinden Julie Christiansen ned i sine mørkeste stunder og tager følelserne med ind i rollen. Hun bryder sig ikke om skuespillere, der bare græder for at græde, men beundrer Trine Dyrholm for hendes evne til at holde tårerne tilbage
Julie Christiansen og Sebastian Jessen i filmen ’Mens vi lever’.

Julie Christiansen og Sebastian Jessen i filmen ’Mens vi lever’.

SF Film

26. april 2019

Julie Christiansen er skuespiller, 31 år, og har stor erfaring med at græde på film. Hun græder blandt andet i den aktuelle serie Sygeplejeskolen, i filmen Wonderful Copenhagen fra sidste år og ikke mindst i filmen Mens vi lever fra 2017, som hun blev nomineret til en Robert og en Bodil for sin rolle i.

»Jeg synes ikke, jeg har lavet andet end at græde i mine film. Men det er meget forskelligt, hvordan jeg får mig selv til at græde. Det er virkelig noget med at mindfucke sig selv. Især de gange, hvor gråden bare skal komme på sekundet.«

»I Mens vi lever er der en scene, hvor en læge kommer ud i venteværelset til mig og Charlotte Munck, der spiller min mor, og fortæller, at min far er død. Og lige i det øjeblik lægen siger: ’Han klarede den desværre ikke’, skulle jeg bryde fuldstændig sammen og begynde at græde. Jeg synes, det var vigtigt at græde her, for jeg kan ikke forestille mig, at man ikke ville gøre det i virkeligheden. Normalt er tårer ikke afgørende, men i sådan et tilfælde er det afgørende.«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu