Læsetid: 6 min.

Den europæiske ungdoms mismod og seks andre højdepunkter på CPH Stage

Palle Granhøjs nyeste danseværk, An Eve and an Adam, er efter sigende en undersøgelse af nøgenheden.

Palle Granhøjs nyeste danseværk, An Eve and an Adam, er efter sigende en undersøgelse af nøgenheden.

PR-foto

21. maj 2019

Alle former for scenekunst er repræsenteret i festivalen CPH Stage, der finder sted den sidste uge i maj og trækker forestillinger fra hele landet og fra udlandet til hovedstaden. Informations scenekunstanmeldere har studeret vældet af højdepunkter fra sæsonen, premierer og internationale gæstespil, der er mulighed for at opleve på festivalen fra den 23. maj til den 1. juni, og anbefaler her syv stykker teater, performance og dans, der både vidner om, hvor vidt scenekunsten spænder, og hvad der rører sig i den.

Teater Momentum: 16:29

16:29 er afslutningen på Anna Malzers trilogi på Teater Momentum i Odense.

Det er en brutal fortælling om en virkelig hændelse iscenesat som monolog. 16:29 er det klokkeslæt, hvor 19-årige Océane springer ud foran et tog på stationen i den lille parisiske forstad Egly, mens godt 1.000 seere følger med på hendes livetransmission på det sociale medie Periscope.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Det er simpelt hen nødvendigt, at man får de unge til at interessere sig for valgene - her til EU.

De unge, der ikke tager stilling i tide, risikerer at falde for populister og andre folkeforføreres enkle og primitive "løsninger".

En helt ny undersøgelse viser, at mindre end 14% af unge franske vælgere vil stemme. "Man er jo kun en meget lille og helt ubetydelig dråbe i vælger-havet", menes det.