Læsetid: 4 min.

Der er gader her, der ændrer sig fra dag til aften

Jeg har gået på Kamiyama mange gange. Der bliver ved med at dukke noget nyt op
Jeg har gået på Kamiyama mange gange. Der bliver ved med at dukke noget nyt op
10. maj 2019

John Grant spillede den første af to koncerter på Tokyo Kinema Club i går aftes, torsdag.

Tokyo Kinema Club ligger i nærheden af Ueno i det nordøstlige Tokyo. Den østlige, mere flade del af Tokyo på den anden side af Sumida-floden er præget af gader i grids, mens den ældre, mere bumlede centrale dels edderkoppespindsgademønster grundlæggende ligner gademønsteret, fra da Tokyos navn var Edo. Kejserfamilien rykkede fra Kyoto (Hovedstad) i 1868 til Edo, Edo blev til Tokyo (Den østlige hovedstad).

Jeg bor med Ida på et værelse i et share house i et område nær Yoyogi Park, i gåafstand til Shibuya, Harajuku og Shinjuku, nogle af de stationer, hvor JR Yamanote Line skærer toglinjer og motorveje fra centrum, i den vestlige del af Tokyo. Byen vokser i den retning.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu