Læsetid: 5 min.

»Monggaard, er det en ung Harvey Weinstein, der bliver slået ihjel til sidst i Tarantinos nye film?«

Lørdag aften slutter årets ’Disneyland for voksne’, Cannes Film Festival. Det er filmredaktørens 21. af slagsen. Kulturredaktøren er IKKE (!) misundelig. Men går ham lidt på klingen alligevel i en slags status over årets filmhøst...
Tarantino bad i en skriftlig henvendelse til samtlige medier, der fik lov at se hans nye film ’Once upon a time in Hollywood’ i Cannes om ikke at afsløre indholdet af filmen.

Tarantino bad i en skriftlig henvendelse til samtlige medier, der fik lov at se hans nye film ’Once upon a time in Hollywood’ i Cannes om ikke at afsløre indholdet af filmen.

Kristina Afanasyeva

24. maj 2019

Katrine Hornstrup Yde: Kære Monggaard, du er jo kommet på Cannes Film Festival nærmest siden, jeg blev født. Hvis nu du i år fik selskab af dit 21 år yngre jeg — junioranmelder Monggaard — hvad er så de tre største forskelle på hans og din holdning til årets film og festivalen som sådan? Ville han synes, at det er lidt kedeligt, at Ken Loach og Jim Jarmusch og Pedro Almodóvar (stadig) er årets helte på festivalen?

Christian Monggaard: Jeg tror, at den største forskel er, at jeg tager den mere med ro i dag. De 21 år har givet mig en erfaring og en rutine, som er guld værd i så stresset og kaotisk et miljø som det i Cannes. For 10-15 år siden prøvede jeg at se så mange film som muligt og lave så mange interview som muligt. Nu prøver jeg at vælge de film og interview, som virkelig er vigtige i min dækning til avisen.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Katrine Damm
  • Niels Duus Nielsen
Katrine Damm og Niels Duus Nielsen anbefalede denne artikel

Kommentarer