Podcast
Læsetid: 1 min.

Podcast: Biodiversitetskrise og momssvindel for milliarder

Vores fælles hus vakler, viser en FN-rapport over klodens biodiversitet. Jørgen Steen Nielsen har læst rapporten og kommer i studiet. Bo Elkjær kommer også forbi og forklarer, hvordan en række danske direktører er involveret i momssvindel for milliarder. Nå ja, så er der jo også valg, og Rune Lykkeberg leger spåkone
Arkivfotos

Arkivfotos

Kultur
11. maj 2019

Forestil dig et stort solidt hus. Forestil dig så, at man med jævne mellemrum fjerne en mursten hist og her. Det vil gå fint længe. Indtil en dag hvor det hele uundgåeligt vil brase sammen. Den dag er faretruende nær for det hus, vi alle sammen deler, konkluderer FN’s biodiversitetspanel i den rapport, der blev offentliggjort i mandags. Jørgen Steen Nielsen har læst rapporten og talt med det danske medlem af styregruppen.

I denne uge kunne Information, i samarbejde med erhvervsmediet Finans og det internationale mediesamarbejde Grand Theft Europe, afsløre, at en række danske direktører spiller en central rolle i den organiserede momssvindel i forbindelse med handel med elektricitet på det europæiske energimarked. Lyt med når en af journalisterne bag, Bo Elkjær, forklarer. 

Meeeeeen, jeg har naturligvis ikke glemt, at der er udskrevet valg. Det har Rune Lykkeberg ikke én, men hele tre opture over. Med tilhørende forudsigelser. Lyt med og vær med, når vi den 5. juni skal drille ham med, at de slet ikke holdt stik. 

Og er du en af dem, der bare ikke kan få nok af det danske valg, så har vi de næste uger et ekstra tilbud til dig. Da Lars Løkke tirsdag udskrev valget fik Radio Information nemlig en lille ny: Valgpodcasten, bestyret af selveste Lasse Jensen. Du kan finde den der, hvor du finder Radio Information. 

Radio Information

Radio Information giver dig det bedste og vigtigste fra ugen, når skribenterne bag artiklerne er i studiet. Chefredaktør Rune Lykkeberg får hver uge en optur over en af de store linjer i vores samfund. Og så kigger kulturskribenterne jævnligt forbi og giver dig ugens kulturanbefaling. Anna von Sperling er vært.

Seneste podcasts

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her