Læsetid: 6 min.

Anmeldernes anbefalinger: Få styr på dit program til Roskilde Festival 2019

Her er anbefalingerne til Roskilde Festivals program for 2019, der ligner det sjoveste og mest farverige i mange år. Om det så er en stor elguitarist fra Niger eller dunkel folkemusik fra Irland. Ecuadoriansk elektronisk musik fra Andesbjergene eller finsk amok-techno. En aldrende brasiliansk mester eller en amerikansk vagabond på permanent turné
Igen i år bliver musikprogrammet nærstuderet af professionelle såvel som lægmænd. Det sker for at forstå den musikkulturelle tænkning hos Danmarks vigtigste og største musikfestival. Men det sker også bare for at have en ruteplan, når hjernen ikke længere selv kan tage beslutninger.

Igen i år bliver musikprogrammet nærstuderet af professionelle såvel som lægmænd. Det sker for at forstå den musikkulturelle tænkning hos Danmarks vigtigste og største musikfestival. Men det sker også bare for at have en ruteplan, når hjernen ikke længere selv kan tage beslutninger.

Ólafur Steinar Rye Gestsson

29. juni 2019

Man ved, at tiderne er skiftet, når det største spørgsmålstegn omkring årets Roskilde Festival handler om, hvorvidt en stjernerapper kommer sig tids nok over sin operation, der har involveret fedtsugning og plastikkirurgisk opstramning af bryster.

Vi venter alle spændt på, om tidens største kvindelige rapstjerne Cardi B er sluppet af med de Instagram-dokumenterede, voldsomme hævninger, som er poppet op, hver gang hun har forsøgt at sætte sig ind i en flyver efter operationen.

Og således er en musikers forfængelighedsprojekt blevet til et samtaleemne i forbindelse med en festival, der engang for længe siden paraderede hængenosser og -bryster i det fri.

Roskilde fylder 48 i år, og alligevel er alt – næsten alt – ved det gamle. Urinstøvet er en ny årgang, men lige så sundhedsskadeligt.

Musikken er ny, men lige så tilbage- og fremadskuende. Hedonismen har fået nye stoffer og teknologier plus rosévin, men det handler stadig om at sejle på rusen ind i hastigt formede fællesskaber.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Frede Jørgensen
  • Jens Trapp
Frede Jørgensen og Jens Trapp anbefalede denne artikel

Kommentarer