Læsetid: 2 min.

Copenhell fra arkivet: Da en skrigende forsanger fik journalisten til at tænke: »Vi har det da egentlig meget godt«

I år afholdes Copenhell for tiende år i træk. Meget er sket siden. Informations efterhånden hærdede veteran, Anita Brask Rasmussen, har været med fra begyndelsen
Copenhell 2010.

Copenhell 2010.

Jens Dresling

21. juni 2019

I år er det ikke alene ti år siden, Copenhell første gang slog portene op for et mørkklædt publikum. Det er også ti år siden, Informations Copenhell-ekspert, Anita Brask Rasmussen, for første gang deltog i festivalen og skrev om den på én og samme tid voldsomme og kærlige stemning, festivalen afføder.

Fra begyndelsen har festivalen haft en solid støtte i de dedikerede fans.

I en rus af taknemmelighed og fælleskabsfølelse holdt de stemningen høj gennem de første usikre år med regnvejr og aflysninger og skuffende optrædender fra hovednavne. Copenhell har klaret skærene og må siges at have markeret sig, ikke kun på den nordiske, men også på den internationale metalfestivalsscene.

Skærmbillede af Anita Brask Rasmussens artikel om Copenhell fra 2010.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Henrik Brøndum

Hvor er det skoent at abonnere paa en avis med saa solid en vidensbase, at der ogsaa findes en CopenHell ekspert. Mon der dukker en artikel op lidt senere hvor Sankt Hans baalsredaktionen lige skriver en historisk analyse?