Læsetid: 4 min.

Popstjerner synger, at vi skal heale den fucking verden ...

... i et sjovt (men middelmådigt) klimaredningsnummer, som kulturredaktionen i denne uge godt kan lide, alt imens franske museumsansatte strejker for mindre trængsel på Louvre. Briterne driller Trump og laver storartet dokumentar-tv, og danske kunstnere er uenige om, hvilke former for politisk kunst de vil dele kunsthal med
Popidolet Justin Bieber er blandt de stjerner, som deltager på den amerikanske komiker Lil Dickys populære, sjove, musikalsk middelmådige sang »Earth«.

Popidolet Justin Bieber er blandt de stjerner, som deltager på den amerikanske komiker Lil Dickys populære, sjove, musikalsk middelmådige sang »Earth«.

CHINA STRINGER NETWORK

7. juni 2019

Hver uge samler Informations kulturredaktion et potpourri over kulturelle begivenheder og særligheder, som har optaget dem.

Vi kalder det Ugen på kulturgangen.

Heal nu den fucking verden

Ralf Christensen

Dengang verden sang med på »We Are The World«, var det for at redde afrikanere fra hungersnød. Det skete i 1985 med floromvundne ord om fællesskab, og sammen med popstjernerne galede rockikoner som Springsteen og Dylan med.

I mellemtiden er rock gledet ud af mainstream, streaming-tv har givet bandeord revanche, og klimakrisen er på alles læber. Så en ny slags velgørenhedssang har vist sig med amerikanske Lil Dickys populære, sjove, musikalsk middelmådige »Earth«.

Hele overskuddet går til klimavenlige formål. Der er ikke en rockstjerne i sigte, derimod Ariana Grande, Wiz Khalifa, Leonardo DiCaprio, Snoop Dogg, Miley Cyrus, Ed Sheeran, sydkoreanske PSY.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu