Læsetid: 10 min.

De europæiske musikere gjorde Roskilde Festival great again

Informations udsendte musikanmeldere har overlevet Roskilde Festival, det ligger fast. Dagen derpå mødtes de til en chat om festivalens glæder og sorger. Herunder at Europa viste baghjul til musikkulturens centrum, USA
Den catalanske sanger, sangskriver Rosalía var et af højdepunkterne ved dette års Roskilde-festival

Den catalanske sanger, sangskriver Rosalía var et af højdepunkterne ved dette års Roskilde-festival

Martin Fælt Gonzales

8. juli 2019

Ralf Christensen: Hej Louise.

Louise Rosengreen: Hej Ralf. Har Roskilde levet op til dine forventninger?

Ralf Christensen: Ikke rigtig. Og så alligevel ofte. Eller rettere: Min færden gennem Roskilde-programmet har ikke levet op til mine forventninger. Man kan jo kun anmelde sin egen vej gennem festivalen. Måske traf jeg bare de forkerte valg. Det er sket for mig før i livet. Hvad med dig?

Louise Rosengreen: Nogle dage gav mine prioriteringer en herlig og rutschebane-let opturstur gennem programmet. Mens andre dage bare fortabte sig i min manglende evne til at beslutte mig for, hvad det egentlig var, jeg var mest i humør til at høre lige dér, hvor jeg var.

Ralf Christensen: Hehe, således er også musikkritikere subjektive væsener, der er ofre for vejret – eller uvejret – i os selv.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu