Læsetid: 14 min.

Spillerne har presset på i årevis: Fællesskabet er omsider tilbage i ’World of Warcraft’

Tirsdag nat blev computerspillet ’World of Warcraft’ relanceret i sin oprindelige form. Fans af multiplayerspillet har glædet sig til at spille lige netop den version, der kræver meget mere samarbejde end de nyere versioner. Vi har talt med tre WoW-spillere, der har trænet, omvendt deres døgnrytme og indkøbt sveskegrød for at klare de mange timer i gamerstolen. Det kræver nemlig udholdenhed at være i dette helt særlige fællesskab
Efter stor efterspørgsel i gamingkredse relancerede Blizzard Entertainment den originale version af ’World of Warcraft’, som man ikke officielt har kunnet spille, siden første udvidelse af spillet blev lanceret.

Efter stor efterspørgsel i gamingkredse relancerede Blizzard Entertainment den originale version af ’World of Warcraft’, som man ikke officielt har kunnet spille, siden første udvidelse af spillet blev lanceret.

Blizzard Entertainment

30. august 2019

Da spiludviklingsfirmaet Blizzard i 2017 afholdt Blizzcon – den årlige konference for dem, der spiller deres spil – var mere end 35.000 gamere samlet i et konferencecenter i Anaheim i den amerikanske delstat Californien.

Hvert år bruger Blizzard arrangementet til at offentliggøre nye spiludgivelser, og da chefproduceren for det populære spil World of Warcraft, J. Allen Brack, gik på scenen, steg spændingsniveauet i salen. World of Warcraft blev et skelsættende spil, da det første gang udkom i 2005, fordi det fornyede sin genre med det, der i gamingverdenen kaldes MMORPG (Massively Multiplayer Online Roleplaying Game – eller på dansk: online rollespil med virkelig mange deltagere).

J. Allen Brack er en midaldrende mand med en grå hestehale, der når ham til lænden. Han var iført en kortærmet sort skjorte med slimgrønt print, og hans grin var smørret, som om han glædede sig til at sige, hvad han havde at sige. 

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
  • Peter Tagesen
  • Gustav Alexander
  • ingemaje lange
Eva Schwanenflügel, Peter Tagesen, Gustav Alexander og ingemaje lange anbefalede denne artikel

Kommentarer

Markus Hornum-Stenz

Wow! - bare WoW....en ting er at game, det gør jeg selv, men det her lyder umiddelbart ret vildt, og ikke bare på den gode måde.
God artikel

Spillet er fantastisk, men det kan nemt overtage virkeligheden, hvis man hellere vil være en virtuel helt end et fattigt nul IRL.

Claus E. Petersen

Jeg husker stadig at Blizzard måtte sætte en tidsbegrænsning op for spillere i Kina efter at en kinesisk spiller var faldet død om på en net-café, efter at have spillet uafbrudt i mere end 3 døgn.
Bortset fra det er/var WoW som en forelskelse. I starten vil man hellere spille end spise, men virkligheden indfinder sig efter nogle måneder, og så leder man efter en ny kæreste.
WoW-classic er ret facinerende for mig, der har spillet WoW siden 2005. Det er sjovt at se hvor store forandringer spillet har gennemgået i årenes løb.