Læsetid: 1 min.

Folk

9. september 2019

Margaret Atwood I

Den canadiske forfatter udgiver tirsdag efterfølgeren til den dystopiske romanklassiker ’The Handmaid’s Tale’. ’The Testaments’ hedder den, og den foregår 15 år efter slutningen på foregængeren og skildrer det brutale, kvindefjendske teokrati Gilead gennem tre kvinders blik.

Margaret Atwood II

Hvad der sker med hovedpersonen i ’The Handmaid’s Tale’, Offred, efter romanen slutter, har tv-serien af samme navn efterhånden brugt tre sæsoner på at fortælle. Atwood har været konsulent på seriens manuskript og har måske også opdaget, at der er brug for at rykke fokus.

Margaret Atwood III

Serien er ikke blevet decideret ringe, det er den for velfilmet, velspillet og velproduceret til. Men man begynder at kunne mærke grænsen for, hvor dramatisk oprørskampen i det lavteknologiske overvågningssamfund Gilead kan være, hvis den samtidig skal virke troværdig.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu