Læsetid: 4 min.

Pennywise er behørigt klam i ’It del 2’, men filmen mangler intensitet

Stephen King-filmatiseringen ’It del 2’ er langtfra en lige så helstøbt og tilfredsstillende film som ’It’, men den fortæller nu stadigvæk en stærk historie om venskab, tab, savn, frygt og fortid
Pennywise (Bill Skarsgård), dræberklovnen fra Helvede, er tilbage for fuld kraft i ’It del 2’.

Pennywise (Bill Skarsgård), dræberklovnen fra Helvede, er tilbage for fuld kraft i ’It del 2’.

SF Studios 

5. september 2019

Der er stort set ingen af dem, der har lyst til at vende tilbage til fødebyen Derry i Maine i Stephen King-filmatiseringen It del 2 – faktisk har de alle glemt både byen og alt det forfærdelige, der skete dengang for 27 år siden. Men da Mike (Isaiah Mustafa) ringer og minder sine venner om det løfte, de afgav som børn, begynder de at huske.

Det er dog meget modvilligt, at de indvilger i at komme og hjælpe ham med igen at bekæmpe ’det’, den onde kraft, der i århundreder har skjult sig i Derry, og som inkarneres af den morderiske klovn Pennywise (Bill Skarsgård), vi desværre mødte i It (2017).

Meget er sket, siden de gamle venner sidst så hinanden, Mike, Bev (Jessica Chastain), Bill (James McAvoy), Richie (Bill Hader), Ben (Jay Ryan) og Eddie (James Ransone), og de lever alle deres mere eller mindre succesfulde liv langt fra Derry. Men stort set i det sekund, de lander i byen, dukker alle de gode og ikke mindst onde oplevelser op og forvandler dem til usikre, skræmte børn igen.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu