Læsetid: 4 min.

10 albanske bøger til dig, der aldrig har været i Albanien

Peter Adolphsen har aldrig været i Albanien, men har med afsæt i sin kærlighed til landets kultur, oplistet 10 albanske bøger til at starte ud på
Peter Adolphsen har aldrig været i Albanien, men har med afsæt i sin kærlighed til landets kultur, oplistet 10 albanske bøger til at starte ud på

Jesse Jacob

1. november 2019

Velkommen til Bogkortet, et fast format i Information.

Hver uge vil forfatter Peter Adolphsen bringe dig bognyheder og litterær sladder fra det store udland, faglitteratur såvel som skønlitteratur.

TWITTERVERSET

Superskurken Orange Skull

Den øverstkommanderende ostereje har afstedkommet umådelige mængder af spin off-produkter, fra standupkomik til poesi. Siden 2017 har twitterkontoen @PresVillain lavet et såkaldt mash-up af Præsidentens ord og Marvel-tegninger af superskurken Red Skull, Kaptajn Amerikas ærkefjende. Kontoens bagmand (eller -kvinde, måske) vil kun identificeres som DM Higgins, men udtaler:

»Han taler i superlativer, der koger alt ned til overdrevne forsimplinger. Og overdrevne forsimplinger er i udpræget grad superheltetegneseriernes domæne.« Parringen mellem Donald Trump og Red Skull er tit så perfekt, at internettet flere gange har troet, at den amerikanske diktatorwannabe citerer noget, som Red Skull faktisk engang har sagt.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu