Læsetid: 4 min.

David Camerons memoirer blev offer for britisk humor

En eller flere lurifakser har dog nu produceret falske omslag til Camerons nye bog 'For the Record' og sat dem på bøgerne i boghandleren Foyles på Charing Cross Road i London. Af bagsiden fremgår det: »This isn’t so much a book as a blueprint of how to completely destroy a country – written by a tired man with a face like a satellite dish made entirely of ham.«
En eller flere lurifakser har dog nu produceret falske omslag til Camerons nye bog 'For the Record' og sat dem på bøgerne i boghandleren Foyles på Charing Cross Road i London. Af bagsiden fremgår det: »This isn’t so much a book as a blueprint of how to completely destroy a country – written by a tired man with a face like a satellite dish made entirely of ham.«

Jesse Jacob

25. oktober 2019

Velkommen til Bogkortet, et fast format i Information.

Hver uge vil forfatter Peter Adolphsen bringe dig bognyheder og litterær sladder fra det store udland, faglitteratur såvel som skønlitteratur.

ENGLAND

David Cameron: Bestseller

David Cameron – jeg formoder, mine læsere husker den britiske premierminister, der udskrev afstemningen om Brexit, hvorpå han drejede om på hælen med en lystigt »Right-o!« og gik på selvvalgt pension? Nuvel, han har taget en pause fra eddikebrygningen og skrevet sine memoirer under titlen For the Record.

Den udkom 18. september og ligger i de forventede stakke i de engelske boghandlere: En hæderlig 14.-plads i skrivende stund på WHSmiths bestsellerliste for faglitteratur. Jakob Illeborg anmeldte for the record her i bogtillægget den 4. oktober:

».. hans memoirer bærer præg af den selvfølgelighed omkring hans særstatus, der er så kendetegnende for den britiske overklasse.«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
  • Morten Hjerl-Hansen
Eva Schwanenflügel og Morten Hjerl-Hansen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu