Læsetid: 4 min.

Hurlumhej i Det Svenske Akademi

Der oddses sædvanligvis forkert i forbindelse med modtageren af Nobelprisen i litteratur, men nu hvor plejer som bekendt er død i Det Svenske Akademi, kan det være, at gætterierne rammer plet, når der her i oktober skal uddeles hele to priser
Der oddses sædvanligvis forkert i forbindelse med modtageren af Nobelprisen i litteratur, men nu hvor plejer som bekendt er død i Det Svenske Akademi, kan det være, at gætterierne rammer plet, når der her i oktober skal uddeles hele to priser

Jesse Jacob

4. oktober 2019

Velkommen til Bogkortet, et fast format i Information.

Hver uge vil forfatter Peter Adolphsen bringe dig bognyheder og litterær sladder fra det store udland, faglitteratur såvel som skønlitteratur.

SVERIGE

Noble odds

Man skal have boet i en rævegrav iført lydtætte ørebøffer, hvis det er forbigået ens opmærksomhed, at der har været lidt hurlumhej i Det Svenske Akademi de forgangne par år. Faktum var i hvert fald, at der ikke blev uddelt nogen Nobelpris i litteratur i 2018, og der derfor skal gives hele to styk i år. Og det sker nu i begyndelsen af oktober. Og så lyder den sædvanlige forskræp-artikel sådan her: Hvad er oddsene hos betting-firmaerne?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu