Læsetid: 3 min.

Læsernes julesang: »Og hvor man end sig vender hen, så er der nye vers igen«

For niende år i træk beder Information læserne om at rime løs om årets store og små begivenheder
Igen i år er der som sædvanligt rigeligt at skrive om til Informations julesang. 2019 blev blandt andet året, hvor Greta Thunberg sejlede over Atlanten for at stille regeringslederne ved FN’s klimatopmøde i New York til ansvar for deres mangel på handling.

Igen i år er der som sædvanligt rigeligt at skrive om til Informations julesang. 2019 blev blandt andet året, hvor Greta Thunberg sejlede over Atlanten for at stille regeringslederne ved FN’s klimatopmøde i New York til ansvar for deres mangel på handling.

Johannes Eisele

23. november 2019

Normalt er det journalisterne her på Information, der skriver avisen. Men én gang om året gør vi en undtagelse, når vi inviterer jer – læserne – til at sammenfatte årets begivenheder i Informations traditionsrige julesang. I år er ingen undtagelse, og som sædvanligt er der rigeligt at skrive om:

2019 blev året, hvor Greta Thunberg sejlede over Atlanten for at stille regeringslederne ved FN’s klimatopmøde i New York til ansvar for deres mangel på handling. Hendes internationale protestbevægelse Fridays for Future samlede millioner af klimastrejkende skoleelever verden over – også i Danmark, hvor en ny socialdemokratisk regering kom til magten med løftet om en historisk ambitiøs klimaaftale, der skal reducere CO2-udslippet med 70 procent i 2030.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu