Læsetid: 5 min.

Netflix: »Jo mere lokale og autentiske historierne er, des mere populære bliver de globalt«

Netflix’ investeringer i dansk dramatik vil fortsætte, fortæller to direktører fra Netflix. Talentmassen i Danmark er nemlig stor, og de lokalt forankrede danske serier er populære globalt, lyder begrundelsen
Serien ’The Rain’ var Netflix’ første forsøg med dansk dramatik, og streamingtjenesten lover, at der er mere på vej.

Serien ’The Rain’ var Netflix’ første forsøg med dansk dramatik, og streamingtjenesten lover, at der er mere på vej.

Netflix

22. november 2019

Med serien The Rain, der kom ud i 2018, gik Netflix ind på det danske marked for dramatik. Og der er mere på vej, lød budskabet, da Information i august interviewede to ledende figurer fra Netflix under Copenhagen TV Festival. 

Kort efter, at Netflix annoncerede, at de vil omdanne spændingsromanen Kastanjemanden af krimiforfatter Søren Sveistrup til en serie, satte vi os ned med Tesha Crawford, Director, International Originals Northern Europe og Lina Brouneus, Director, Co-Productions and Licensing Northern Europe.

»Talentmassen, der kommer fra Danmark, er på så højt et niveau lige nu, at vi vil blive ved med at investere,« fortæller Tesha Crawford.

Og det har de gjort. For siden interviewet i august har Netflix annonceret, at de vil producere den danske serie Equinox, og at de har købt de globale rettigheder til den danske film Shadow in my Eyes.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu