Folk
Læsetid: 1 min.

Der er udbrudt krig imellem de to kvinder i Johnny Madsens liv

Et spark i hovedet, en pølsevogn og mand, der angiveligt har svært ved at sige fra, er hovedingredienserne i et drama på Fanø
Johnny Madsen og kæresten Rosita Jørgensen. 

Johnny Madsen og kæresten Rosita Jørgensen. 

Sille Veilmark

Kultur
8. november 2019

Der er krig imellem de to kvinder i Johnny Madsens liv, kæresten Rosita Jørgensen og manageren Jeanett Exner. Det fortæller Ekstra Bladet. Det kulminerede til en fest på Fanø i august, hvor Jeanett Exner kom med en pølsevogn og præsenterede en ny og særlig Johnny Madsen-hotdog.

Jeanett Exner mener, at Rosita Jørgensen sparkede hende i hovedet til festen, og hun har derfor anmeldt Johnny Madsens kæreste til politiet. Men Rosita Jørgensen nægter dog pure: »Det er rent opspind,« siger hun til Ekstra Bladet.

Men sagen slutter ikke her. Efter festen var Rosita Jørgensen træt af at se på pølsevognen i haven.

»Så jeg meddelte Jeanett Exner, at hvis hun ikke omgående fjernede pølsevognen fra vores private grund, så ville jeg få den kørt bort for hendes regning,« fortæller Rosita Jørgensen.

Ekstra Bladets kilder antyder, at Johnny Madsen ikke kan sige fra over for Rosita Jørgensen. Det afviser hun dog:

»Jeg klarer mig selv økonomisk. Desuden har jeg altid sagt, at hvis det her i livet virkelig var vigtigt for mig at være sammen med en rockmusiker, så skulle det være Anders Blichfeldt.«

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Maj-Britt Kent Hansen

Nå, det er så ikke Rosita, men Rosetta: https://www.youtube.com/watch?v=Q-MPz4tJDVo

ER der måske langtidsvirkninger ved at være udsat for Johnny Madsen-shampooen? Hvad skal dem med træt og viljeløst hår så gøre?