Læsetid: 13 min.

Velkommen til Informations Vestlige Mesterskaber i Album 2019

Information har sammensat en slutrunde for de bedste plader fra de seneste 20 år på den rytmiske, musikalske vestfront. Fem aktive og tidligere musikanmeldere fra avisen har nomineret deres yndlingsplader, og nu mødes de i direkte kamp for at udpege mesteren over dem alle
Sophia Handler, Emil Eggert Scherrebeck, Louise Rosengreen, Ralf Christensen og Klaus Lynggaard diskuterer klassikerpotentialet i alt fra David Bowies requiem til Outkasts røvruskerhits.

Sophia Handler, Emil Eggert Scherrebeck, Louise Rosengreen, Ralf Christensen og Klaus Lynggaard diskuterer klassikerpotentialet i alt fra David Bowies requiem til Outkasts røvruskerhits.

Sarah Hartvigsen Juncker

22. november 2019

Det handler om at deltage, ikke om at vinde, lyder det olympiske ideal. Det gælder også i musik, hvor det kan være overordentlig svært at udpege en egentlig vinder. Også selvom vi har hitlister til at hævde det modsatte. Og selv om vi hvert år op til jul ser rangordnede best of-lister med en klar og tydelig vinder.

Bag valget af årets bedste plader gemmer der sig en uigennemskuelig redaktionel proces, som offentligheden ikke får indblik i. Så helt i Informations oplysende ånd har avisens musikredaktør valgt at skabe en langt mere åben proces.

Til frit skue for læseren indbyder vi nu læserne til VM – Vestlige Mesterskaber – i Album. En nådesløs slutrunde for albummer fra de seneste 20 år, fra 2000 til og med 2019 med fem aktive og tidligere aktive musikanmeldere på Information som dommere. Sophia Handler, Emil Eggert Scherrebeck, Louise Rosengreen, Ralf Christensen og Klaus Lynggaard.

Alle fem har nomineret syv plader hver. Tre af dem er på forhånd blevet elimineret i playoff-kampe, så de 32 albummer er klar til at blive fordelt i otte puljer.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Caspar Christiansen
  • Peter Beck-Lauritzen
Caspar Christiansen og Peter Beck-Lauritzen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu