Læsetid: 5 min.

»Dårligt skrevne, overflødige eller decideret tåkrummende afsnit med sexbeskrivelser i moderne fiktion«

Informationsanmelderens yndlingslitteraturpris, Bad Sex Award, blev uddelt i mandags. I ugens Bogkort kan du læse de herligt forfærdelige citater fra de nominerede tekster
Informationsanmelderens yndlingslitteraturpris, Bad Sex Award, blev uddelt i mandags. I ugens Bogkort kan du læse de herligt forfærdelige citater fra de nominerede tekster

Jesse Jacob

6. december 2019

ENGLAND

Plathedsguf

Der er så meget, som denne side kunne handle om denne uge – årets Prix Goncourt eller Brageprisen i Norge, litteraturfestivalen FIL i Guadalajara i Mexico – men jeg vil meget hellere bruge al pladsen på min yndlingslitteraturpris: Bad Sex Award. Thi billige grin er nu de bedste.

Lidt baggrund: Denne ’hæder’ er blevet uddelt siden 1993 af tidsskriftet Literary Review til »årets skrækkeligste scene med seksuel beskrivelse i en ellers god roman«. Hensigten er at henlede opmærksomheden på »dårligt skrevne, overflødige eller decideret tåkrummende afsnit med sexbeskrivelser i moderne fiktion«.

Tidligere vindere omfatter Philip Kerr, Tom Wolfe, Norman Mailer, Morrissey og Ben Okri. Årets liste over nominerede med tilhørende citater er nu offentliggjort. Højprofilerede navne, der med nød og næppe undgik nominering, omfattede Jeanette Winterson for Frankissstein og Michel Houellebecq.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu