Læsetid: 6 min.

Madame Nielsen: Jeg hilser Alen Meskovic’ ild og passion hjerneligt velkommen

I mit eget værk, mit liv og værken i det hele taget, insisterer jeg på, at man ikke kan adskille kunstneren fra værket, og at man ikke kan adskille æstetik, politik, det offentlige, det private og etikken
Uddellingen af Nobels litteraturpris til Peter Handke har skabt megen debat og flere protest-demonstrationer. Her demonstreres der uden foran den svenske ambassade i Kosovo. 

Uddellingen af Nobels litteraturpris til Peter Handke har skabt megen debat og flere protest-demonstrationer. Her demonstreres der uden foran den svenske ambassade i Kosovo. 

Armend Nimani

6. december 2019

I Informations bogtillæg den 22. november beklager en vis Alen Meskovic sig over en række unavngivne danske forfattere og disses ageren og ytren sig i ’Sagen om Peter Handke og Nobelprisen’, kun én af disse forfattere nævnes ved navn: Madame Nielsen. Denne Alen M. refererer til mit essay i Information 15. november, hvor jeg læser mig gennem Handkes samlede Serbienskrifter, og til slut fælder min dom over disse.

I sit indlæg anklager Alen M. mig og mit skrift for en masse intellektuelle forbrydelser, og ... jeg vil ikke sige, at Alen M. læser mit essay, som Fanden læser Bibelen. Tværtimod. Fanden kan læse, og Fanden har læst Biblen, grundigt, grundigere end nogen anden før eller siden.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Temmelig nedladende respons fra Madame Nielsen. "en vis Alen Meskovic" og" Denne Alen M". Skriv ordentligt, ellers efterlader det den tanke, at Madame Nielsen ikke kan klare sig på anden vis end ved at være nedladende - og det er jo gængs ikke rigtigt?.