Læsetid: 5 min.

Profetkonkurrencen: Mette Frederiksen kom ind i varmen, Lars Løkke Rasmussen røg ud i kulden

Amerikansk rigsretssag, svenske Nobelpriser og en ny dansk statsminister. Der skete lidt af hvert i 2019, og mange af Informations læsere kiggede dybt i krystalkuglen og deltog i årets Profetkonkurrence. En halv snes af dem svarede endda rigtigt på alle 13 spørgsmål
De fleste profeter forudså, at Lars Løkke Rasmussen ville gå af som Venstres formand ved udgangen af 2019, og at Danmark da ville have fået en socialdemokratisk ledet regering med Mette Frederiksen i spidsen. 

De fleste profeter forudså, at Lars Løkke Rasmussen ville gå af som Venstres formand ved udgangen af 2019, og at Danmark da ville have fået en socialdemokratisk ledet regering med Mette Frederiksen i spidsen. 

Mads Claus Rasmussen

31. december 2019

Som Profetbestyreren, måske lidt overmodigt, lovede sidste år, var der ingen fejl i Profetkonkurrencen for 2019 – i modsætning til 2018. Således både afsluttes det gamle år og påbegyndes det nye på aldeles glimrende vis. Og så er det ikke nogen sag at være både leder og fordeler.

Profetsekretariatet har modtaget mere end 550 besvarelser på årets Profetkonkurrence, og der er hele 20 Profeter, hvis krystalkugle har artet sig, og som derfor kunne forudsige, præcis hvad der kom til at ske i 2019. Det er i sig selv imponerende, og det vidner om, at vi på Dagbladet Information har nogle af landets – eller er det verdens? – mest begavede læsere, som selvfølgelig også har det mest solide fundament at stå på i form af, ja, Dagbladet Information.

De mange rigtige besvarelser betyder, at vi har været nødt til at trække lod for at finde en vinder. Men mere om det senere.

Rigsretssag og Nobelpriser

2019 har ikke ligefrem været et kedeligt år. Danmark fik en ny regering. Nye Borgerlige kom i Folketinget. Stram Kurs gjorde ikke. Den amerikanske præsident fik en rigsretssag på halsen. Og Nobelprisen i litteratur blev igen uddelt.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
  • Helle Walther
David Zennaro og Helle Walther anbefalede denne artikel

Kommentarer

Hele Walther : Spørgsmål for 2020 står til sidst.

Jeg synes at det er en sjov tradition, som jeg har fulgt i årevis. Det irriterer mig bare at avisen altid har en tvangstanke om at spørge om et eller andet afsindigt ligegyldigt omkring Tour de France...

Søren Dahl, Thomas Tanghus, Eva Schwanenflügel, Anne Steensen og Jan Damskier anbefalede denne kommentar

Apropos Tour de France synes jeg, at det rigtige svar på 2019 sp. 5 skal være 'Ja'. Ergan Bernal cyklede for Team Sky, og fortsatte blot under den nye ejer og det nye navn.

NB: Jeg havde selv svaret 'Nej' på det spørgsmål ;o)

3. Bliver der rejst en rigsretssag mod Donald Trump inden den 15. december 2019? NEJ. (Men det gjorde der onsdag den 18. oktober.) - det var vel så 18 december, bare for en ordens skyld

Christian Monggaard

På Profetbestyrerens – og dermed egne – vegne vil jeg gerne undskylde. Der har indsneget sig en fejl i svaret på spørgsmål nr. 3 for 2019. Der skulle naturligvis have stået 18. december og ikke 18. oktober. Svaret er således stadig NEJ.

Fejlen er rettet i ovenstående.

Mvh.

Christian Monggaard

Jonathan Skov

Kære Profetbestyrer
Selvom der er hele 20 profeter, der har ramt i plet, kunne det for hæderens skyld være fint at alle 20 navne blev offentliggjort.
Ikke at jeg selv er en af dem.
MVH Pernille Skov