Læsetid: 3 min.

Der er rigtig god julestemning mellem Pernille Rosendahl og Kristian Jensen og blandt de nominerede til Turner-prisen

And the award goes to ... Alle de nominerede til Turner-prisen, der har overtalt komiteen til at lade dem dele sejren. Imens har Venstres Kristian Jensen fundet sammen med Swan Lee-sangerinde Pernille Rosendahl, og et nyt kunsttyveri har ramt Tyskland
Efter det er kommet frem at Pernille Rosendahl og Kristian Jensen dater, har Tim Christensen endnu ikke været ude og kommentere på kærligheden via dette søde hit: »Love is a matter of difference.«

Efter det er kommet frem at Pernille Rosendahl og Kristian Jensen dater, har Tim Christensen endnu ikke været ude og kommentere på kærligheden via dette søde hit: »Love is a matter of difference.«

Emil Hougaard

6. december 2019

Hver uge samler Informations kulturredaktion et potpourri over kulturelle begivenheder og særligheder, som har optaget dem.

Vi kalder det Ugen på kulturgangen.

DU får en pris, og DU får en pris, og DU får en pris!

Lone Nikolajsen

Den britiske kunstpris Turner-prisen går i år til alle fire nominerede. De fire kunstnere Lawrence Abu Hamdan, Helen Cammock, Oscar Murillo og Tai Shani kendte ikke hinanden før nomineringen, men fik sammen overtalt dommerkomiteen til at lade dem dele sejren. Argumentet var, at en konkurrence mellem dem ville være en urimelig konkurrence om væsentligheden af de forskellige politiske emner, de hver især arbejder med. Således bliver prisen – og præmiepengene – delt i fællesskabets, mangfoldighedens og solidaritetens navn. De fire kunstnere modtager hver 10.000 pund.

Teaterfusion på tværs af Storebælt

Trine Wøldiche

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Måske oplever KJ sin anden ungdom, befrielse og frihed, man må håbe han bliver lykkelig med det og hans ekskone ligeså. Han synes at gå bedre tider i møde. Løkke sidder med falleret hus , der skal sælges og ingen ringer rigtigt efter ham. Politik er fint, når man er i magtens centrum, men når man falder og ikke indser det i tide som Løkke, så kan det være trist. HTS sagde fra på toppen, gik frem, men tabte magten og tog konsekvensen og kunne gå flot videre.