Læsetid: 10 min.

Casper Christensen og Frank Hvam: »Vi har været vigtige engang«

Meget er sket, siden Klovn-tv-serien så dagens lys i 2005. Nu er Casper Christensen og Frank Hvam aktuelle med den tredje og sidste Klovn-spillefilm, ’Klovn – the Final’. Information har talt med de to komikere og manuskriptforfattere om at blive ældre, skulle tilpasse sig en forandret verden og blive overhalet indenom
Vi er jo alle hyklere, og sådan må det jo nu engang være. Ellers er ens idealer ikke høje nok, siger Frank Hvam.

Vi er jo alle hyklere, og sådan må det jo nu engang være. Ellers er ens idealer ikke høje nok, siger Frank Hvam.

Sigrid Nygaard

30. januar 2020

»Det er da en varm slutning. Det ukuelige venskab. De to mænd, der sidder der med hver deres guldske og deler et overflødighedshorn af en flødeskumskage, mens de ser på en 80-årig dames tissekone. Det viser vel egentlig meget godt, hvor vi alle sammen ender,« siger Casper Christensen.

Jeg har spurgt ham og Frank Hvam, om deres nye film, Klovn – the Final, ikke snarere ender med et klynk end med et brag, og det giver de mig sådan set ret i. Men, siger Casper Christensen også, sådan er livet, hvortil Frank Hvam svarer:

»Jo, men det var måske ikke det, man drømte om, da man var 18.«

Vi sidder på et kontor på Information og taler om den nye film, den tredje i rækken baseret på makkerparrets succesfulde tv-serie, Klovn. Den begyndte i 2005, og meget er sket siden da. Verden er ikke længere den samme, og det er Hvam og Christensen heller ikke.

Dengang var de et par yngre komikere i 30’erne. Nu er de begge midaldrende mænd omkring de 50 år – Frank Hvam er 49, Casper Christensen 51.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Margit Johansen

Uha. Har man brug for at tjekke omfanget af sin vigtighed, så stikker man som bekendt en finger i et glas vand og måler, hvor stort hullet er.

Anders Sørensen

@Margit Johansen, eller man stikker en finger i et glas vand, rører rundt og iagttager bølgernes omfang. I tilfælde af Klovn, Casper Christensen og Frank Hvam bølgede det en del.