Læsetid: 3 min.

Derfor er internettet besat af Brad Pitt og Jennifer Aniston

En folkelig besættelse af Brad Pitt og Jennifer Aniston er historien om en tid omkring årtusindskiftet, hvor verden virkede lysere. Et nyikonisk fotografi af eksparret har givet den halve kulturredaktion (og verden) lidt håb igen
En folkelig besættelse af Brad Pitt og Jennifer Aniston er historien om en tid omkring årtusindskiftet, hvor verden virkede lysere. Et nyikonisk fotografi af eksparret har givet den halve kulturredaktion (og verden) lidt håb igen

Emma McIntyre

24. januar 2020

Her er en mand og en kvinde.

De er kolleger og tidligere ægtefolk, og det ser ud, som om de er få øjeblikke fra en længe ventet omfavnelse. De er flotte, de er velklædte, og de ser oprigtigt glade ud. Lokalet, de står i, er et travlt backstageområde fyldt med presse- og sikkerhedsfolk, men de kigger på hinanden, som om der ikke er andre i rummet end de to.

Billedet har i den her uge hypnotisk betaget halvdelen af kulturredaktionen. Den anden halvdel kunne ikke være mere ligeglad. Og således har redaktionen været nogenlunde repræsentativ for folk ude på internettet.

For fotoet af 56-årige Brad Pitt og 50-årige Jennifer Aniston til søndagens SAG Awards er gået viralt og har potentiale til at blive et moderne ikon.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Ejvind Larsen
Ejvind Larsen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Søren Kristensen

Er det det, internettet, besat af Brad Pitt og Jeniffer Aniston? Det er gået hen over mit hoved. Ergo må jeg være for lidt online.

Eva Schwanenflügel, Ejvind Larsen og Thomas Tanghus anbefalede denne kommentar
Thomas Tanghus

Det var også gået over mit hovede, og jeg er altid online, men åbenbart ikke på de samme sites som den halve kulturredaktion.

Sebastian Sylvester Rosenberg, Eva Schwanenflügel, Ejvind Larsen og Søren Mortensen anbefalede denne kommentar
Bjørn Pedersen

"Internettet er besat af..."

En sjov lille perspektivering til en beskrivelse i anden Information artikel fra i dag:

https://www.information.dk/kultur/anmeldelse/2020/01/rune-lykkeberg-pier...

"Populisterne fremstiller folket, som om det findes i bestemt ental. Det er samme opfattelse af folket, som lå til grund for Den Franske Revolution, og som man genfinder i meget politisk teori."