Læsetid: 1 min.

FOLK

6. januar 2020

Rumrejsende optimister

Den canadiske astronaut Chris Hadfield opremser i en nytårsvideo grunde til at se lyst på 2020 på trods af klimakrisen. De sidste 20 år er der for eksempel blevet en milliard færre fattige, pukkelhvalerne og havskildpadderne er reddet, og solopgange er stadig smukke.

Fængselscoach

Den amerikanske skuespiller Lori Loughlin har hyret en fængselscoach, der lærer hende selvforsvar og fængselsetikette. Loughlin er anklaget for bestikkelse efter at have betalt en konsulent for at hjælpe hendes døtre med at komme ind på studier, de ikke kvalificerede sig til.

Solbadere i Palau

Næsten alle slags solcreme er nu forbudt i den lille stillehavsøstat Palau. Det skyldes, at kemikalier fra solcreme er skadelige for koralrevene. Ifølge forskningen bliver der hvert år ledt 6.000 og 14.000 tons solcreme ud i havene via ansvarligt indsmurte menneskekroppe.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu