Læsetid: 4 min.

Nogle går mere op i, hvad Leonardo DiCaprio læser end Kendall Jenner

Sidste uge skrev vi i bogspalten om hvordan Kendall Jenners læsevaner ryddede boghylderne. I denne uge har Janne Teller overtaget bogspalten, og påpeger at der findes en lille, men dog ikke uvæsentlig, andel af den læsende kadre, der klart foretrækker at bide mærke i, hvad Leonardo DiCaprio læser
Leonardo Dicaprio har gennem den senere tid meldt sig som foregangsmand i klimakampen. Her ses han eksmeplvis gå forrest i Peoples Climate March i Washington i 2017. Nu vil det vise sig om hans læsevaner også kan været med til at fremme budskabet. Ugens bogspalte kan i hvert fald afløre, at Dicaprio læser Naomi Kleins ’This Changes Everything – Capitalism vs the Climate’.

Leonardo Dicaprio har gennem den senere tid meldt sig som foregangsmand i klimakampen. Her ses han eksmeplvis gå forrest i Peoples Climate March i Washington i 2017. Nu vil det vise sig om hans læsevaner også kan været med til at fremme budskabet. Ugens bogspalte kan i hvert fald afløre, at Dicaprio læser Naomi Kleins ’This Changes Everything – Capitalism vs the Climate’.

Jose Luis Magana

10. januar 2020

Velkommen til Bogkortet, et fast format i Information.

I denne uge vil forfatter Janne Teller bringe dig bognyheder og litterær sladder fra det store udland, faglitteratur såvel som skønlitteratur.

USA

Åndelig indflydelse

Mens Peter Adolphsen i forrige uge pegede på effekten af Kendall Jenners gavmildt bikiniomstrøede attributters indflydelsesrige boganbefalinger, så må jeg hellere gøre opmærksom på, at der findes en lille, men dog ikke uvæsentlig, andel af den læsende kadre, der klart foretrækker at bide mærke i, hvad Leonardo DiCaprio læser (gerne uden skjorte og i mønstrede badebukser(!) – eller måske helt uden!): der kan startes med netop denne boglistes nummer fem, This Changes Everything – Capitalism vs the Climate!

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu