Læsetid: 4 min.

Vi glæder os over, at faktatjekbølgen endelig rammer A-kendisser

Det er sæson for host og håndjern, hvis man skal tro den danske sanger Bbybites. Derudover rammer faktatjekbølgen endelig anekdotestærke A-kendisser, italienske kunsttyve går til bekendelse, og kinesiske Ai Weiwei fryder sig over høfligheden i sit nye hjemland
Jim Lyngvild kom veninden Ghita Nørby til undsætning, da hun af Detektor blev afsløret i at lyve om en Dirch Passer-anekdote

Jim Lyngvild kom veninden Ghita Nørby til undsætning, da hun af Detektor blev afsløret i at lyve om en Dirch Passer-anekdote

Carsten Bundgaard

24. januar 2020

Hver uge samler Informations kulturredaktion et potpourri over kulturelle begivenheder og særligheder, som har optaget dem.

Vi kalder det Ugen på kulturgangen.

Ørehængende håndjernshyldest

Der er gang i ordspillene på danske Bbybites’ single »Cuffin Season«. Cuffin rimer på coughing, på dansk hoste. Det er koldt, og det er sæson for hoste. Men cuffin season er også slang for, at kuldskære singler binder sig til hinanden for at kunne holde varmen i vintertiden. Samtidig med at handcuffs betyder håndjern. Så når Bbybites synger »I like to cuff him all day«, så refererer det vist også til, at håndjern er en del af vinterlegemernes varmesøgende aktiviteter.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Katrine Damm
Katrine Damm anbefalede denne artikel

Kommentarer

Jeg bøjer mig, Ghita Nørby ER sjov og hun har MASSER af humor:

"Og det er synd for mig"

"Nej, det er ondt mod mig"

".- Ja, det må du nok sige. Jeg håber, du får noget forfærdeligt ud af det, så jeg igen bliver mishandlet. Det er jeg virkelig ked af. Det må jeg indrømme. Jeg ville ønske, du ville stryge alt det vrøvl, men det kan jeg jo ikke sige nej til. Du må gøre, hvad du vil, men du vil gøre mig forfærdelig ked af det. Men det er du sikkert også ligeglad med. Hold da op."

- Det er edderdælemedulmeda humor på et højt niveau ;-D