Læsetid: 6 min.

Til Reality Awards er der kamp om opmærksomheden – og alle taler til deres eget kamera

Reality-tv har gode kår i disse år. De store public service-kanaler, der tidligere holdt sig på behørig afstand, har omfavnet genren og udvidet den med nye koncepter, der giver plads til andre typer deltagere. Foruden storbarmede divaer og bredbrystede hanløver var 66-årige Kirsten Marie Skaarup fra Landmand søger kærlighed på plads til weekendens Reality Awards 2020. Og der var hård kamp om opmærksomheden
Selfie-blitz lyser salen op under showet, hvor deltagerne har mere travlt med at tage billeder og snakke end at følge med i showet. Også på dansegulvet til efterfesten bliver der taget selfies.

Selfie-blitz lyser salen op under showet, hvor deltagerne har mere travlt med at tage billeder og snakke end at følge med i showet. Også på dansegulvet til efterfesten bliver der taget selfies.

Sarah Hartvigsen Juncker

15. januar 2020

På den røde løber poserer Sigmund fra TV 2-sangkonkurrencen X Factor. Han har platinblondt hår, makeup og et tætsiddende diamantlignende halsbånd på, der matcher hans skinnende tøjsæt. »Fashion,« udbryder han, mens han kigger ind i et telefonkamera.

Fotografen bag telefonen er tv-personligheden Micki fra Den Store Bagedyst, hvis tøj i sorte nuancer er mere nedtonet end Sigmunds. 

Telefonen blitzer, de to krammer, og Micki går et par skridt videre, inden han bliver stoppet af Philip May fra Paradise Hotel. »Micki!« råber den karseklippede realitydeltager, inden de to realitykolleger omfavner hinanden med et stort klem, der holder ved, mens de begynder at danse sammen.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu