Folk
Læsetid: 1 min.

FOLK

Københavns overborgmester, Frank Jensen, efterlyste på Twitter den unge mand på billedet, der er fra et Fakkeloptog på Nørrebro i 1990'erne.

Københavns overborgmester, Frank Jensen, efterlyste på Twitter den unge mand på billedet, der er fra et Fakkeloptog på Nørrebro i 1990'erne.

Twitter

Kultur
10. februar 2020

Frank Jensen

I et – for en socialdemokrat – ret morsomt tweet skriver Københavns overborgmester: »Er der nogen, der kan genkende den unge mand, som ’Lovens lange arm’ må ’beskytte’ mig imod, da jeg som justitsminister gik Fakkeloptog på Nørrebro i slutningen af 1990’erne?«

Pelle Dragsted

På det ledsagende billede ses en meget ung Frank Jensen flankeret af to betjente. Den ene holder en konfrontativt udseende knægt med karseklippet hår på afstand af politikeren. Og knægten – det er såmænd Enhedslistens forhenværende chefstrateg. Vi bliver alle ældre.

Søren Søndergaard

Apropos at blive ældre stopper Dansk Folkepartis magtfulde pressechef, Søren Søndergaard, efter 15 år på posten. Nu får han nok mere tid til sine fritidsinteresser, som ifølge en gammel fødselsdagsnotits i Politiken åbenbart er »amerikansk historie og præsidenter samt Elvis Presley«.

Jesper Beinov

Lidt overraskende bliver hans afløser Berlingskes gamle kulturredaktør Jesper Beinov. Han har en fortid i VU, har været gift med Inger Støjberg og har de senere år givet den som spindoktor for Claus Hjort – fremover skal han hjælpe med at gøre Tulle stor igen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her