Læsetid: 6 min.

Komiker Rune Klan har lært ikke at frygte pausen: »Jeg stod bare og smagte på pinligheden«

Tidligere stormede komiker Rune Klan rundt på scenen for at fange grin, men nu har han fundet modet til at holde pauser. Og det virker
Tidligere stormede komiker Rune Klan rundt på scenen for at fange grin, men nu har han fundet modet til at holde pauser. Og det virker

Sofie Holm Larsen

21. februar 2020

Rune Klan er født i 1976 og opvokset i Danmark, Oman og Canada. Han stod på en scene for første gang som 13-årig, og siden da har han levet af tryl, komik og scenekunst. Fortællingen er blevet omdrejningspunktet for hans forestillinger og i særdeleshed for det aktuelle show, Håbefuld, som han turnerer med i 2020. Showet tager udgangspunkt i hans eget møde med faderrollen og oplevelser fra en barndom, hvor samfundets syn på faderrollen var en anden end i dag.

»Jeg har et puslespil med på scenen. Det består af firkantede og trekantede klodser stablet i en stor firkant. Alle brikkerne er hvide. Og passer sammen. Så lige nu er det altså fuldendt. Men så hiver jeg endnu en puslespilsbrik frem. En lille gul én. Den er der ikke plads til. Så prøver jeg at rykke rundt på brikkerne, så den farvede brik kan komme til at passe ind. Men det kan den ikke. Nu bliver det ret tydeligt for enhver, at puslespillet ikke længere er fuldendt.«

Så siger jeg til publikum:

»Ud over at jeg tryllemæssigt synes, det her er ret interessant, så er det også et meget godt billede på, hvordan Nye Borgerlige ser verden.«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu