Læsetid: 4 min.

Reality-tv lærer Dansk Sprognævn om dickmoves, mens 14-årig får stjålet sine dancemoves

Og i Paris kan man omsider få en nat med DaVinci på museet. Det interesserer i denne uge kulturredaktionen, der også synes, at Hans Zimmer skal holde sig fra Billie Eilishs nye Bond-sang, og er spændt på, hvordan en danmarksmester i højdespring vil lede Danske Biografer
Studenterhjælpere hos Dansk Sprognævn er for tiden i gang med at transskribere de første tre sæsoner af den danske udgave af realityprogrammet Ex on the Beach. Deres dialog skal indgå i et tekstkorpus af ungdommeligt talesprog.

Studenterhjælpere hos Dansk Sprognævn er for tiden i gang med at transskribere de første tre sæsoner af den danske udgave af realityprogrammet Ex on the Beach. Deres dialog skal indgå i et tekstkorpus af ungdommeligt talesprog.

Discovery Networks Danmark

21. februar 2020

Hver uge samler Informations kulturredaktion et potpourri over kulturelle begivenheder og særligheder, som har optaget dem.

Vi kalder det Ugen på kulturgangen.

Fingrene væk fra Billie Eilishs Bond-sang, bedstefar!

Der er en støj i klimakset tre minutter og 24 sekunder inde i Billie Eilish og hendes bror Finneas Baird O’Connells titelsang til den nye James Bond-film, No Time To Die. Den kradser hul i den orkestrale finish og fortæller, at en ny generation har slået kløerne i 007. At de går respektfuldt, men også egensindigt til værks.

Eilish er med sine 18 år den yngste sanger og sangskriver, der har lavet en Bond-titelsang, og søskendeparret har indspillet deres del i hjemmestudiet.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu