Læsetid: 4 min.

Såkaldte ’Book Oscars’ kåres på litterær hjemmeside

Med inspiration fra den verdenskendte oscaruddeling kårer hjemmesiden LitHub litteraturpriser i en række kategorier, heriblandt: Årets Roman, Litterær Ildsjæl, Bogdesign og bedste oversatte værk, hvor danske Naja Maria Aidt er nomineret for bogen 'When Death Takes Something From You, Give It Back'
Med inspiration fra den verdenskendte oscaruddeling kårer hjemmesiden LitHub litteraturpriser i en række kategorier, heriblandt: Årets Roman, Litterær Ildsjæl, Bogdesign og bedste oversatte værk, hvor danske Naja Maria Aidt er nomineret for bogen 'When Death Takes Something From You, Give It Back'

Jesse Jacob

14. februar 2020

Velkommen til Bogkortet, et fast format i Information.

Hver uge vil forfatter Peter Adolphsen bringe dig bognyheder og litterær sladder fra det store udland, faglitteratur såvel som skønlitteratur.

  USA – LITHUB OSCARS: KATEGORIER

  Den (ikke mindst af mig) meget brugte hjemmeside lithub.com har for fjerde gang offentliggjort deres liste over nominerede til det, de kalder Book Oscars. Det gør de så, lige inden filmindustrien holder sin prisfest: jeg kommer humpende her en lille uge senere.

  Til forskel fra Hollywood udnævner de ikke vindere blandt de nominerede, men de applicerer priskategorierne fra filmshowet til bøgernes verden, og der er flere kuriøse ’oversættelser’ mellem de to domæner.

  Dette er hele listen:

   

  Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
  Prøv en måned gratis.

  Klik her

  Allerede abonnent? Log ind her

  Anbefalinger

  anbefalede denne artikel

  Kommentarer

  Der er ingen kommentarer endnu