Læsetid: 5 min.

Corona er kommet til bøgernes verden

Coronavirus spredes fortsat, og det kan nu også mærkes i bøgernes verden, hvor flere bogmesser rundt omkring i Europa er aflyst. Derudover er den colombianske nobelprismodtager og forfatter Gabriel García Márquez død, og Nigeria har fået en 12-årig succesforfatter
Coronavirus spredes fortsat, og det kan nu også mærkes i bøgernes verden, hvor flere bogmesser rundt omkring i Europa er aflyst. Derudover er den colombianske nobelprismodtager og forfatter Gabriel García Márquez død, og Nigeria har fået en 12-årig succesforfatter

Jesse Jacob

6. marts 2020

Velkommen til Bogkortet, et fast format i Information.

I denne uge vil forfatter Janne Teller bringe dig bognyheder og litterær sladder fra det store udland, faglitteratur såvel som skønlitteratur.

FRANKRIG/ BELGIEN / STORBRITANNIEN

Corona i bøgernes verden: opdateret

Siden sidste uge har Corona spredt sig yderligere, og nu har Tyskland aflyst næste uges Leipzig Bogmesse, ligesom Frankrig har aflyst bogmessen i Paris, der skulle have været afholdt den 20.-23. marts.

For fransksproget litteratur må man derfor skynde sig til Bruxelles, hvor Foire du Livre-bogmessen afholdes netop nu fra den 5.-8. marts. For tysk litteratur må man vente til Frankfurt messen i oktober.

London Book Fair 2020, der skulle have fundet sted i næste uge, er også netop blevet aflyst – efter at mange store amerikanske forlag og agenturer allerede var begyndt at melde afbud.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu