Læsetid: 1 min.

FOLK

9. marts 2020

Woody Allen

Forlaget Hachette Book Group dropper at udgive Woody Allens selvbiografi, Apropos of Nothing, efter en række protester. Bogen handler om instruktørens arbejds- og privatliv, herunder den anklage for seksuelt overgreb, hans adoptivdatter Dylan Farrow har rettet mod ham.

Dylan Farrow

Overgrebet fandt angiveligt sted i 1992, da Dylan Farrow var syv år, og blev anmeldt samme år. Woody Allen nægtede sig skyldig, og der blev ikke rejst tiltale. Dylan Farrow står ved sin anklage og beskrev i Los Angeles Times i 2017 nogle tvivlsomme træk ved behandlingen af sagen.

Ronan Farrow

Dylan Farrows bror, Ronan Farrow, kritiserer forlaget for hverken at faktatjekke bogen eller give Dylan Farrow genmæle, idet Allen beskriver hendes anklage som en løgn. Hachette Book Group udgav Ronan Farrows bog om Weinsteinsagen, Catch and Kill. Han har nu stoppet samarbejdet.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu