Læsetid: 9 min.

Gå en tur med din nye bedste ven podcast – her er syv anbefalinger

Anna von Sperling, vært på Informations ugentlige podcast Radio Information, giver her en række anbefalinger til podcasts om alt fra miljøaktivisme til de syv dødssynder
Du hører måske allerede podcast og trænger til en ny. Eller du er ny udi klog lyd fra hele verden og vil gerne have et sted at begynde. Uanset så er den næste tid oplagt til at sluge nogle podcastserier. Så her er en hel række anbefalinger fra redaktionens mest lyttende, vært på Radio Information Anna von Sperling

Sofie Holm Larsen

20. marts 2020

Du hører måske allerede podcast og trænger til en ny. Eller du er ny udi klog lyd fra hele verden og vil gerne have et sted at begynde.

Uanset så er den næste tid oplagt til at sluge nogle podcastserier. Så her er en hel række anbefalinger fra redaktionens mest lyttende, vært på Radio Information Anna von Sperling.

Man er aldrig en taber, før man giver op

Den 9. marts 1969 afbrød aktivister fra den nydannede aktionsgruppe NOAH undervisningen i et auditorium på H.C. Ørsted Instituttet i København. Til lyden af motorlarm og i skæret fra brændende skraldespande klippede de hovedet af en and med en havesaks, overhældte den med olie for så at oversprøjte professorvældet på første række med de tunge væsker.

Den dag, siger man, blev den danske miljøbevægelse født. Og det samme gjorde et tæt samspil mellem græsrødderne og de folkevalgte, der kom til at tegne årtierne derefter. To år senere blev de unge ballademagere nemlig hemmelige rådgivere for Danmarks første ’forureningsminister’ Jens Kampmann (S).

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Tina Peirano
Tina Peirano anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu