Læsetid: 3 min.

Vi kan købe meget for Stig Ørskovs årsløn, men ikke billet til årets Roskilde Festival

Billetsalget gik tjept, da Roskilde Festival offentliggjorde sit fulde program, og nu melder festivalen udsolgt. Kulturredaktionen konstaterer i denne uge, at det går anderledes langsomt for Elizabeth Warren at samle opbakning til sit præsidentkandidatur. Til gengæld har hun fået trykt T-shirts med teksten »Warren has a plan for that«
Jada åbner Orange Scene på årets Roskilde Festival.

Jada åbner Orange Scene på årets Roskilde Festival.

Jakob Dall

6. marts 2020

Hver uge samler Informations kulturredaktion et potpourri over kulturelle begivenheder og særligheder, som har optaget dem.

Vi kalder det Ugen på kulturgangen.

Læser Roskilde Festivals booker Information?

Ikke engang en uge gik der, fra Roskilde Festival annoncerede sit fulde musikprogram, til den kunne melde udsolgt. På årets anden forårsdag var alle partoutbilleter revet væk, hvilket er historisk rekord. Men det er jo heller ikke hvert år, at festivalen runder så skarpt et hjørne og har så meget blandet godt at byde på.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer