Læsetid: 4 min.

Kardashian-tweet katapulterer ’profetisk’ bog om 2020-epidemi op ad bestsellerlisterne

Derudover oplever bogverdenen fyringer og aflysninger galore, mens den chilenske Nobelprismodtager Mario Vargas Llosa har påkaldt sig Kinas vrede, og Amazon er gået med til at fjerne ’Mein Kampf’ fra sine virtuelle hylder
Derudover oplever bogverdenen fyringer og aflysninger galore, mens den chilenske Nobelprismodtager Mario Vargas Llosa har påkaldt sig Kinas vrede, og Amazon er gået med til at fjerne ’Mein Kampf’ fra sine virtuelle hylder

Jesse Jacob

20. marts 2020

Velkommen til Bogkortet, et fast format i Information.

Hver uge vil forfatter Peter Adolphsen bringe dig bognyheder og litterær sladder fra det store udland, faglitteratur såvel som skønlitteratur.

  JORDEN

  ’Fallout’ i bogverdenen

  I alle hjørner af bøgernes verden mærkes konsekvenserne af coronavirus. Følgende opremsning er blot et udpluk fra en liste, som Publisher’s Weekly opdaterer dagligt: Fyringer galore: For eksempel har boghandlerne McNally Jackson i New York og Powell’s Books i Portland, Oregon, tilsammen fyret over 400 ansatte. Arrangementer, festivaler og priser bliver enten udsat eller helt aflyst, for eksempel Independent Bookstore Day, Edgar Awards, bogmessen i Torino, PEN’s World Voices Festival, San Diego Writers Festival, bogmesserne i Madrid og Bogotá, International Publishers Associations bi-årlige kongres, der skulle have fundet sted i Lillehammer 28.-30. maj. Og så videre, og så videre.

   

  Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
  Prøv en måned gratis.

  Klik her

  Allerede abonnent? Log ind her

  Anbefalinger

  anbefalede denne artikel

  Kommentarer

  Der er ingen kommentarer endnu