Læsetid: 4 min.

Radio Loud: Vi er klar til at gå i luften 1. april

Selv om samfundet er droslet ned, og kulturindustrien er presset, går Radio Loud planmæssigt i luften om to uger. Og selv om flere af DAB-kanalens partnere, for eksempel Vega og Roskilde Festival, er under ekstraordinært stort pres, er radiokanalens direktør ikke bekymret: »Vi er ikke mere afhængige af dem, end vi er af noget som helst andet«
Roskilde Festival, der er en af Radio Louds helt tunge samarbejdspartnere, er ikke forsikret mod epidemier, og corona kan ende med at sætte en stopper for årets udgave af festivalen. Men det vil ikke være en trussel mod Radio Loud, siger direktør Ann Lykke Davidsen.

Roskilde Festival, der er en af Radio Louds helt tunge samarbejdspartnere, er ikke forsikret mod epidemier, og corona kan ende med at sætte en stopper for årets udgave af festivalen. Men det vil ikke være en trussel mod Radio Loud, siger direktør Ann Lykke Davidsen.

Peter Nygaard

17. marts 2020

Hele samfundet er presset helt i bund af coronakrisen.

Det gælder ikke mindst vores kulturinstitutioner. For eksempel er Danmarks største musikbegivenhed, Roskilde Festival, ikke forsikret mod epidemier, og corona kan ende med at sætte en stopper for årets udgave af festivalen.

Radio Loud, der vandt udbuddet om DAB-sendetilladelsen foran Radio24syv, består af en kreds på ni lokalradiostationer og en række kulturinstitutioner, blandt andet Roskilde Festival, spillestedet Vega, Nationalmuseet og teatret Mungo Park.

Efter planen skal DAB-kanalen gå i luften 1. april.

Ann Lykke Davidsen, direktør på Radio Loud, jeg beklager at forstyrre dig i disse for os alle, men sikkert for jer ekstraordinært skøre tider, men lad mig bare spørge direkte: Er I klar til at gå i luften den 1. april?

»Det er planen.«

Hun holder en kort pause i den anden ende af telefonen.

Ann Lykke Davidsen er på arbejde, men ligesom jeg – og en stor del af landets befolkning – arbejder hun hjemmefra.

»Jamen, det er det,« siger hun så, selv om jeg ikke har sagt hende imod.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer