Læsetid: 4 min.

J. K. Rowling kommer sig oven på COVID-19 symptomer med hjælp fra åndedrætsøvelser

Derudover skal uddelingen af en årets største sci-fi og fantasy priser foregå digitalt, mens en ’urealistisk’ pandemiroman fra 2005 hitter stort
Derudover skal uddelingen af en årets største sci-fi og fantasy priser foregå digitalt, mens en ’urealistisk’ pandemiroman fra 2005 hitter stort

Jesse Jacob

17. april 2020

Velkommen til Bogkortet, et fast format i Information.

Hver uge vil forfatter Peter Adolphsen bringe dig bognyheder og litterær sladder fra det store udland, faglitteratur såvel som skønlitteratur.

NEW ZEALAND

HUGO-AWARDS

Den 78. World Science Fiction Convention, også kendt som WorldCon, skulle i år afholdes i Wellington, New Zealand, men arrangørerne har allerede meldt ud, at årets festivitas bliver flyttet online. Ude i den første virkelighed var begivenhederne programsat til 29. juli-2. august med Mercedes Lackey og Larry Dixon som æresgæster og George R.R. Martin som toastmaster, og sådan bliver det velsagtens også i den digitale version.

Et af festlighedernes højdepunkter er uddelingen af årets Hugo Awards. Disse priser (navngivet efter Hugo Gernsback, der grundlagde magasinet Amazing Stories) er blevet uddelt siden 1953 og opfattes som de største, når det kommer til science fiction og fantasy.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu