Læsetid: 5 min.

Til onlinerave i Berlin mærker jeg, at det er svært at holde en fest alene

Overalt i verden skåler og fester folk med hinanden på virtuelle platforme, mens natklubber og barer holder lukket. Jeg har også brug for at feste med andre. Derfor er jeg taget til onlinerave i Berlin
Lørdag aften tog journalist Marina Veis Høi til fest i Berlin – på sin computer. Det foregik via siden United We Stream Berlin, som for tiden streamer en række livegigs og talks fra forskellige klubber næsten hver aften.

Lørdag aften tog journalist Marina Veis Høi til fest i Berlin – på sin computer. Det foregik via siden United We Stream Berlin, som for tiden streamer en række livegigs og talks fra forskellige klubber næsten hver aften.

Privatfoto

22. april 2020

Et rødligt og hallucinerende lysshow slører dj’en, som står ved sin mikserpult i midten af billedet. Hans skikkelse pulserer til rytmen fra beatet, hvis lyde minder lidt om et gammelt Pac-Man-spil.

Der klippes til et panoramabillede af Berlin, Fernsehturm kommer til syne, mens musikken fra klubben spiller videre. Hen over skærmen står der:

»#Corona«

»#SaveClubCulture«

»#Soloparty«

Det er lørdag aften, og jeg er taget til fest i Berlin – på min computer. Hoppetosse hedder natklubben, hvorfra aftenens setup med fire forskellige dj’s spiller i tidsrummet 19:00-00:00. Lige nu er det den elektroniske gruppe Triptease, der sender sine beats ud til knap 400 mennesker, som har fået samme idé som mig, nemlig at prøve det der soloparty.

Min krop vil danse

Jeg er alene med lyden på mit kollektivværelse i indre København. Min lænestol er røget ud til siden, så der er bedre plads på gulvet, og jeg har taget en kjole på og smurt mine øjenvipper ind i mascara for første gang i to måneder. Jeg føler mig helt lækker og soigneret igen.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Kristian Nielsen
Kristian Nielsen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu