Note
Læsetid: 5 min.

Kuk-kuk, faldera. Her er nogle fjollede og mærkelige bøger til coronakarantænen

Ugens bogsladderspalte fra forfatter Peter Adolphsen kommer også en tur forbi krimidronningen Agatha Christie
Rapgruppen Malk de Koijn udgav i 2014 bogen ’Postkort fra Langestrand’, som – måske ikke så overraskende – er på Peter Adolphsens liste over mærkelige og fjollede bøger, man kan bruge sin coronakarantæne på. Hvis man er til den slags.

Rapgruppen Malk de Koijn udgav i 2014 bogen ’Postkort fra Langestrand’, som – måske ikke så overraskende – er på Peter Adolphsens liste over mærkelige og fjollede bøger, man kan bruge sin coronakarantæne på. Hvis man er til den slags.

Pressefoto

Kultur
22. maj 2020

Velkommen til Bogkortet, et fast format i Information.

Hver uge vil forfatter Peter Adolphsen bringe dig bognyheder og litterær sladder fra det store udland, faglitteratur såvel som skønlitteratur.

UGENS 10 BØGER

HUMOR FTW

Happy, happy. Kuk-kuk, kuk-kuk, faldera. Vi er langsomt på vej mod overfladen og friheden, og alligevel mærkes der en paradoksal trang til at dykke dybere ned i coronakarantænen i form af fjollede, sære, forvrøvlede og rent ud sagt mærkelige bøger.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her