Baggrund
Læsetid: 4 min.

Skal man bruge sine penge på antiracistisk litteratur eller en af Prins Henriks erotiske skulpturer?

Forfatteren J.K. Rowling joker om biologisk køn, Mads Brügger laver dårligere jokes om R4dio, og prins Henriks halvdårlige kunst er til salg. Men på Kulturredaktionen glæder vi os i denne uge over, at folk køber både skøn- og faglitteratur om racisme, og at der er nyt show fra komikeren Hannah Gadsby
Sidste år havde Bruun Rasmussen Prins Henriks kunstsamling under hammeren. I år gælder det så kunst, som prinsen selv har skabt.

Sidste år havde Bruun Rasmussen Prins Henriks kunstsamling under hammeren. I år gælder det så kunst, som prinsen selv har skabt.

Jens Büttner

Kultur
12. juni 2020

Hver uge samler Informations kulturredaktion et potpourri over kulturelle begivenheder og særligheder, som har optaget dem.

Vi kalder det Ugen på kulturgangen.

Radiosatire syltet i bitre tårer

Kan satire syltet i eks-programchefers bitre tårer være sjovt? Det kan det muligvis, men svaret står åbent, når det kommer til den nyopstartede måske-radiokanal R8Dio, der kalder sig »Danmarks nye landsdækkende snakke-sludre-taleradio« og tilsyneladende, og ifølge Berlingske, er en Mads Brügger-orkestreret tyk parodi på R4dios navn og indhold – kanalen, der sidste år overtog Radio24Syvs sendetilladelse.

Mens vi venter på eventuel sjov, kan man mindes, hvor latterlig og umuligt et navn Radio24syv var, da de kom til verden i 2011. Og hvor meget snakke-sludre-lort, de – med gode undtagelser – lavede i deres første mange sendeår.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her