Læsetid: 1 min.

FOLK

Et operahus i Barcelona genåbner med en koncert for planter, K-pop-fans driller Trump og ligestillingsambitioner hos DFI fører til en klage
22. juni 2020

Strygere

I dag kl. 17 genåbner operahuset Liceu i Barcelona med Puccinis strygekvartet Crisantemi – opført for 2.292 planter, som senere skal foræres til sundhedsarbejdere. Arrangøren, Eugenio Ampudia, synes, at vi skal blive bedre til at give plads til naturen. Koncerten kan livestreames.

K-pop-fans

Trumps første valgmøde siden nedlukningen var præget af tomme pladser. En del af disse var reserveret af fans af den koreanske musikgenre K-pop, som ikke ville deltage. På TikTok gik videoer af teenagere, der danser til Macarena foran et screenshot af en reservering, viralt.

Silje Riise Næss

Efter halvandet års arbejde gør filmkonsulent Silje Riss Næss status på DFI’s hjemmeside. Blandt andet taler hun om, hvad hun gør for at få en mere ligelig kønsfordeling. »Jeg håber, at når jeg engang skal se tilbage på min tid i konsulentstolen, så er fordelingen lige,« siger hun.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
  • Eva Schwanenflügel
David Zennaro og Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu