Læsetid: 4 min.

Gid man kunne flytte ind hos Sussi & Leo – og tage 2.000 unikke gipsskulpturer med

I denne uge lytter Kulturredaktionen både til Steffen Brandt og til protestrap om Black Lives Matter-bevægelsen. Vi ærgrer os over, at Den Kongelige Afstøbningssamling er truet på livet og at det er surt at arbejde på Radio Loud. Verden er af lave – undtagen hos Sussi & Leo
I DR3-dokumentarserien ’Pludselig boede jeg hos Sussi og Leo’ møder vi 16-årige Lukas, der sammen med sin depressive mor er flyttet ind hos hendes onkel og tante i Saltum. De er ikke hvem som helst, men musikerne, ægteparret og fænomenet Sussi & Leo.

I DR3-dokumentarserien ’Pludselig boede jeg hos Sussi og Leo’ møder vi 16-årige Lukas, der sammen med sin depressive mor er flyttet ind hos hendes onkel og tante i Saltum. De er ikke hvem som helst, men musikerne, ægteparret og fænomenet Sussi & Leo.

Henrik Dam Nielsen

5. juni 2020

Hver uge samler Informations kulturredaktion et potpourri over kulturelle begivenheder og særligheder, som har optaget dem.

Vi kalder det Ugen på kulturgangen.

Stilhed og larm for Floyd

Ralf Christensen

Popkulturens reaktion på mordet på George Floyd har været prompte. Kendte og pop- og rapstjerner som Billie Eilish, Kim Kardashian, ellers så apolitiske Michael Jordan, Demi Lovato, Snoop Dogg og T.I. har været på de virtuelle barrikader. Og Ava DuVernay, der instruerede Martin Luther King-filmen Selma, skrev »You deserved your breath« til afdøde Floyd i et tweet.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Maj-Britt Kent Hansen
Maj-Britt Kent Hansen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu