Note
Læsetid: 4 min.

Hele to Trump-bogbaskere er (måske) på vej til din strandkurv

På tirsdag udkommer John Boltons bog, der efter sigende sætter USA’s præsident i et meget uheldigt lys – medmindre Trump-administrationen altså får held med at forhindre udgivelsen. Samtidig forlyder det, at den kommende bog af Mary Trump – der skulle være kilde til The New York Times’ Pulitzerpris-belønnede artikelserie om præsidentens skatteakrobatik – byder på »rystende og slibrige« detaljer om hendes onkel
På tirsdag udkommer – måske – en bog af John Bolton, Trumps tidligere sikkerhedsrådgiver. Denne udgivelse er løbet ind i komplikatione, fordi Trump-administrationen hævder, at den indeholder fortrolige oplysninger. Onsdag sagsøgte det amerikanske justitsministerium Bolton for at forhindre udgivelsen af den kommende bog.

På tirsdag udkommer – måske – en bog af John Bolton, Trumps tidligere sikkerhedsrådgiver. Denne udgivelse er løbet ind i komplikatione, fordi Trump-administrationen hævder, at den indeholder fortrolige oplysninger. Onsdag sagsøgte det amerikanske justitsministerium Bolton for at forhindre udgivelsen af den kommende bog.

Saul Loeb

Kultur
19. juni 2020

Velkommen til Bogkortet, et fast format i Information.

Hver uge vil forfatter Peter Adolphsen bringe dig bognyheder og litterær sladder fra det store udland, faglitteratur såvel som skønlitteratur.

USA

Trump-bog 1

Den 28. juli udkommer bogen Too Much and Never Enough: How My Family Created the World’s Most Dangerous Man af Mary Trump, datter af Donald Trumps afdøde storebror, Fred Trump Jr.

Bogen vil angiveligt afsløre, at Mary Trump var en primær kilde for The New York Times’ Pulitzerpris-belønnede artikelserie om Donald Trumps skatteakrobatik i 1990’erne og desuden afsløre »rystende og slibrige« detaljer om Præsidenten.

Marys far døde i 1981 efter mange års alkoholisme, og ifølge den kommende bog skete det, efter at hans far, Fred Sr., og lillebror Donald »bidrog til hans død og svigtede på afgørende tidspunkter af hans afhængighed«.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Steffen Gliese

Hvis man skal have Trumps vælgere i tale, er man nok nødt til at udsende begge bøger som tegneserie og pixibog.

Jørn Sørensen, Mads Greve Haaning, Torben Bruhn Andersen, Estermarie Mandelquist, Hanne Ribens, Lillian Larsen, Arne Albatros Olsen, Claus Mortensen, Gert Romme og Palle Jensen anbefalede denne kommentar
Ole Arne Sejersen

Steffen Glieses sædvanlige foragt for jævne danskere bliver her overført til amerikanske blue collars.

Steffen Gliese

Nej, Ole Arne Sejersen, jeg har bestemt ingen foragt for jævne danskere, der traditionelt har været kloge nok til at stemme på dem, der gav os et velfungerende velfærdssamfund - og som nu heldigvis langsomt begynder at vise vilje til at vende tilbage til den kurs, ikke blot på nationalt, men faktisk på EU-niveau.

Jørn Sørensen, Mads Greve Haaning og Torben Bruhn Andersen anbefalede denne kommentar
Ole Arne Sejersen

Steffen Gliese:
Din foragt for jævne amerikanske arbejdere, der har behov for at læse kritikken af Trump som tegneserie og pixibog for at kunne forstå den, er et ekko af din foragt for danske arbejdere.
Danske arbejdere, der nu langsomt begynder (sic!) at vise vilje til at vende tilbage til den kurs, som du og andre pæne småborgere har på jeres kompas.